BRAINpowered

Wat is het BRAINpowered project?

Het project BRAINpowered by technology heeft als doen een tool te ontwikkelen om mentale weerbaarheid te meten bij sporters en werknemers. Door middel van een app met psychologische vragen moet het makkelijk worden voor coaches en werkgevers om inzicht te krijgen in mentale vaardigheden. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Stimuleringsfonds Metropoolregio Eindhoven.

MRE: Website

MRE: Facebook

Please, share this bit of knowledge

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close