Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX Eindhoven, Nederland

Business

de Tongelreep

InnoSportLab Business

Ben je opzoek naar een unieke vergaderlocatie of zoek je een inspirerende locatie voor jouw bedrijfsuitje of event? Wilt u eens iets anders dan een standaard vergaderzaal? Dan ben je bij InnoSportLab de Tongelreep aan het juiste adres. In het hart van de topzwemsport bieden wij een uniek scala aan mogelijkheden.

Swimcentre biedt diverse ruimtes voor zowel grote als kleinschalige vergaderingen en events. Daarnaast is er een combinatie mogelijk van inspirerende activiteiten. Tijdens deze activiteiten leggen we de link met topsport, technologie en ondernemen. Voorbeelden van activiteiten:

  • Maak tijdens een live demonstratie met een van onze topzwemmers, kennis met de nieuwste innovaties die Team NL helpen om keer op keer het beste uit zichzelf te halen.
  • Krijg een lezing van Pieter van den Hoogenband die vertelt over hoe sportinnovatie hem heeft geholpen bij de weg naar Olympisch goud.
  • Laat je inspireren door Roald van der Vliet over hoe bedrijfsleven, wetenschap en topsport samenwerken om tot innovaties te komen.
  • Wil jij je bedrijfsuitje nog leuker maken? Dan kan er bijvoorbeeld een borrel, diner, sportieve clinic of rondleiding door het hart van de topzwemsport worden toegevoegd.

VERGADERPAKETTEN

nl_NLDutch