Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX Eindhoven, Nederland
TEL 0031 40 238 11 53

XPERIENCE

de Tongelreep

Video Analyse

Door middel van onze video analyse zijn we in staat alle bewegingen tot in het kleinste detail te analyseren. Hierbij bepaal je in alle rust jouw persoonlijke aandachtspunten samen met een van onze professionele coaches.

Sportlab

Live delay systeem

Het live delay systeem levert je direct feedback. Waardoor je gelijk in staat bent je start-, keer- en slagtechniek te finetunen. Keer op keer zie jij jezelf in slow motion terug. Ook kun jij jezelf vergelijken met de absolute top!

3D analyse

Een 3D beeld laat exact de baan van je zwemslag zien. Met 6 vaste onderwater camera’s en markers op het lichaam brengen we dit in beeld. Na een uitgebreide analyse van de data krijg je feedback op je zwemslag. Zo weet je waar nog winst te behalen valt!

Sportlab

Brons

Het brons pakket bestaat uit:

  • 15 minuten opnemen van slag, keerpunt of start
  • 45 minuten analyseren per 10 personen, met een specialist
  • Rapport met daarin de geanalyseerde resultaten en verbeterpunten.

Zilver

Het zilver pakket bestaat uit:

  • 15 minuten opnemen van slag, keerpunt of start
  • 45 minuten analyseren per 10 personen, met een specialist
  • Training van toptrainer (circa 1 uur)
  • Rapport met daarin de geanalyseerde resultaten en verbeterpunten.

Goud

Het goud pakket bestaat uit:

  • 1 uur lang videoanalyse met directe feedback tijdens de sessie
  • 1 uur techniek training
  • Rapport met daarin de geanalyseerde resultaten en verbeterpunten.

Platinum

Ons unieke platinum pakket is puur maatwerk. Bij dit pakket is alles mogelijk!

Binnen dit pakket kunt u alle bovenstaande mogelijkheden combineren. U kunt dit geheel zelf samen stellen of wij stellen samen met u een pakket samen dat aan al uw wensen voldoet!

Trainingskampen

InnoSportLab de Tongelreep verzorgt uw trainingskamp tot in de kleinste details. Wij faciliteren de meest uitgebreide analyses van je zwemtechniek, starts en/of jouw keerpunten. Met onze jarenlange expertise streven wij er naar jou binnen een week al de nodige tijdswinst te laten boeken! Onze coaches en bewegingswetenschappers brengen je gegarandeerd iets bij waar jij je voordeel mee kan doen.
Sportlab Wij bieden trainingskampen voor ieder niveau; van olympisch tot en met de fanatieke banenzwemmer of master. Niks is ons te gek! Onze trainers en bewegingswetenschappers brengen iedereen naar een hoger niveau. Je krijgt gegarandeerd nieuwe inzichten waarmee je later je voordeel kan doen. Naast het faciliteren van analyses verzorgen wij ook de mooiste accommodaties op een steenworp afstand om te overnachten. Dit kan op elk gewenst niveau en varieert van luxe hotels tot en met prettige groepsaccomodaties die van alle gemakken zijn voorzien. InnoSportLab de Tongelreep levert altijd maatwerk, neem contact met ons op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen!

nl_NLDutch