Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX Eindhoven, Nederland

Corona versneld noodzaak rondom innovatieve vitaliteitsoplossingen

de Tongelreep

Corona versneld noodzaak rondom innovatieve vitaliteitsoplossingen

Dit is wat je mag verwachten van het 17e Sport Innovatie Congres! 

Op 18 november gaat het jaarlijkse Sport Innovatie Congres voor de 17e keer van start. Niet fysiek op één dag, maar een reeks van inspirerende en interactieve digitale seminars. Tijdens de seminars staan de uitdagingen en innovatieve invullingen van sport en vitaliteit centraal. Een actueel onderwerp, omdat onder invloed van het corona virus, de noodzaak en urgentie naar vitaliteitsoplossingen is vergroot. Deelname aan het congres is dit jaar kosteloos. 

Vitaliteit van mensen staat onder druk!

Het valt niet mee om in deze snelle en welvarende maatschappij een gezonde levenswijze op na te houden. Zo staat de balans tussen werk en gezondheid door stijgende economische productiviteit onder druk en neemt inactiviteit door opkomst van technologie verder toe. Het Sport Innovatie Congres gaat met een gevarieerd, praktisch en inspirerend programma in op deze noodzaak en de cruciale rol die innovatie voor sport en vitaliteit nu én in de toekomst speelt.

Deze noodzaak wordt tijdens de seminars vanuit verschillende perspectieven belicht: op scholen, in de sport, op de werkvloer, in de openbare ruimte en bij je thuis. Tijdens de eerste twee seminars staat de openbare ruimte centraal, met sprekers als Steve Haake (Hoogleraar Sporttechniek aan de Sheffield Hallam University), Hilde de Vocht (High Tech Campus), Arun Vydhyanatan (XSENS) en Andy Lurling (Lumo Labs).  

Attractief en interactief programma

Het Sport Innovatie Congres bestaat dit jaar uit vier digitale seminars van maximaal twee uur. Deze seminars zijn attractief (short-format) en met voldoende ruimte voor interactie tussen de spreker en deelnemers. Om de seminars heen is er een digitale event omgeving ingericht waarbinnen netwerken een centrale rol heeft. Daarbinnen zijn de verschillende seminars live te bekijken of op ieder gewenst moment terug te kijken. 

Dutch Sports Innovation Award 

Traditiegetrouw wordt tijdens het Sport Innovatie Congres de Dutch Sports Innovation Award uitgereikt. Dit jaar voor de 12e keer. Een stimuleringsprijs voor innovatieve en kansrijke producten/diensten op het gebied van sport & bewegen. Ondernemers en ontwikkelaars kunnen hun innovatie voor 16 november indienen om kans te maken op de award t.w.v. € 15.000. De afgelopen jaren gingen o.a. TrueKinetix, IPOS en SmartGoals met deze prijs aan de haal. 

Aanmelden is kosteloos 

Meer informatie over het 17e Sport Innovatie Congres, de kosteloze registratie en alle informatie over het aanmelden is terug te vinden op https://sport-innovatiecongres.nl/

Het Sport Innovatie Congres wordt georganiseerd door het Cluster Sports & Technology en mede mogelijk gemaakt door Europese Unie, Ministerie van Economische Zaken, OPZuid, Provincie Noord-Brabant, Sportinnovator, BrabantSport, Orange Sports Forum, Vitality Living Lab, Brainport Development en de High Tech Campus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch