Antoon Coolenlaan 1, 5644 RX Eindhoven, Nederland

Nieuwe vacature promovendus (deadline 24 juni)

de Tongelreep

Nieuwe vacature promovendus (deadline 24 juni)

Ontdek jouw kans om talent te ontwikkelen in de zwemsport!

Heb jij een passie voor zwemmen en ben je gefascineerd door de vraag hoe we talentvolle zwemmers kunnen begeleiden naar de top? Beschik je bovendien over een MSc in de bewegingswetenschappen of een verwante discipline? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou!

Word promovendus op een uniek onderzoeksproject

InnoSportLab De Tongelreep in Eindhoven zoekt een gedreven promovendus voor een meerjarig onderzoeksproject, in samenwerking met de Afdeling Bewegingswetenschappen van het UMCG, de Rijksuniversiteit Groningen en de Koninklijke Nederlandse Zwembond. Dit project, getiteld “Talent ontwikkeling in de zwemsport,” richt zich op het in kaart brengen en positief beïnvloeden van de ontwikkeling van getalenteerde zwemmers.

Als projectuitvoerder zul je experimentele studies opzetten, uitvoeren en je bevindingen publiceren in wetenschappelijke tijdschriften. Je krijgt begeleiding van een ervaren team van wetenschappers en professionals uit de zwemwereld. Jouw onderzoek zal niet alleen bijdragen aan de theorieën over talentontwikkeling, maar ook aan de optimalisatie van de huidige praktijken in Nederland.

Klik voor de volledige vacature hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch